Schilderwerk binnenkant woning particulier

Schilderwerk binnenkant woning particulier

Colour It Schilderwerken heeft veel schilderwerk in mijn huis verricht en wat is het opgeknapt. Alle houten en stalen binnenkozijnen zowel op de benedenverdieping als op de bovenverdieping zijn geschilderd naar volle tevredenheid. Ook zijn in de badkamer en de toilet de gestucte muren en plafonds gewit. Verder zijn de 2 trappen in het huis prachtig geschilderd, 1 trap was een pittige klus aangezien daar eerst vloerbedekking op had gelegen met veel lijmresten. Op een professionele wijze heeft Colour It Schilderwerken van deze trap een strakke witte trap gemaakt (zie foto’s, die heb jij zelf gemaakt Suad). Verder wordt alles ook netjes afgeplakt voordat de schilderwerkzaamheden beginnen. En als de eindoplevering is geweest en je hebt toch nog wat narooi-schilderwerkzaamheden dan is de eigenaar Suad altijd bereid om nog een keertje langs te komen om alles tot in de puntjes af te handelen.

Groetjes Sylvia

Reacties zijn gesloten.