Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk

Heeft u binnen schilderwerk?

Of het nu gaat om het sausen van één wand, het schilderen van een ruimte of een complete woning: voor al uw binnen schilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij voeren dit met finesse voor u uit. Daarnaast respecteren wij uw privacy en gaan wij zorgvuldig om met uw bezittingen. Natuurlijk begrijpen wij dat u tijdens het schilderen ook ongestoord in uw huis wilt leven. Daar houden wij rekening mee. Voordat de klus begint zorgen wij dat alles goed is gecommuniceerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij hechten er waarde aan om te werken volgens afspraak en uitstekend schilderwerk op maat te leveren.

Hieronder een paar voorbeelden van het binnen schilderwerk dat wij naar tevredenheid hebben uitgevoerd.

Wat is onze werkwijze?

Wij zorgen ervoor dat eventuele vloerbedekking en andere oppervlakten netjes worden afgeplakt. De  omliggende spullen verplaatsen wij naar een andere ruimte. Het beslag van de deuren en ramen wordt eraf gehaald, zodat deze verfvrij blijven. Wanneer u wanden en/of plafonds heeft die moeten worden gesausd, zorgen wij ervoor dat het oppervlak eerst keurig wordt glad gemaakt. Dit doen wij door alle gaten, kieren en scheuren te dichten voordat wij het oppervlak sausen. Alle oppervlakten sausen wij twee keer. Indien de wanden of plafonds net gestuct zijn, lijmen wij deze eerst voor zodat de zuigkracht afneemt. Nu kunnen wij aan de slag met het schilderwerk!

Welke soort verf wordt er gebruikt?

SikkensBlauwWij werken binnen altijd met watergedragen verf (verf op waterbasis). Dit is beter voor zowel uw gezondheid als voor onze schilders. De verf die wij gebruiken is van het merk Sikkens of Trimetal. Deze verf vergeelt minder en is slijtvaster. De watergedragenverf gebruiken wij op het hout. Hout is met watergedragen verf beter beschermd tegen houtrot, omdat het meer vochtafstotend is. Alles wat door ons binnen wordt geschilderd, wordt eerst gegrond met watergedragen verf en vervolgens afgelakt met watergedragen zijde, of hoogglans verf. Ook is het mogelijk om voor een matte variant te kiezen.