Buiten schilderwerk

Buiten schilderwerk

Wilt u de buitenkant van uw woning schilderen?

Voor al uw buiten schilderwerk kunt u bij ons terecht. Met onze ruime ervaring in het schilderen van de buitenkant van zowel vastgoed als woningen, garanderen wij u dat wij uw klus naar tevredenheid uitvoeren. Of het nu gaat om één onderdeel dat moet worden geschilderd of om grotere oppervlakten: voor alle soorten schilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij hebben ervaring met het schilderen van enkele woningen tot aan galerijen van appartementencomplexen. Hoe klein of hoe groot de klus ook is: wij zorgen ervoor dat het werk tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Hieronder een paar voorbeelden van uitstekend afgerond buiten schilderwerk door de professionals van Colour It Schilderwerken.

Wat is onze werkwijze?

Onze werkwijze van het schilderen aan de buitenkant is als volgt:

  1. De te schilderen onderdelen worden eerst in het geheel schoongemaakt en ontvet met Universol.
  2. De onderdelen worden in het geheel geschuurd.
  3. Rottende plekken worden kaal en droog gemaakt tot aan het gezonde hout toe.
  4. Zwakke plekken waar extra aandacht aan moet worden verleend, worden gevuld met het juiste middel om het rotten tegen te gaan of om de zwakke plek te versterken. Dit gebeurt meestal met een twee componenten plamuur.
  5. Nadat de plamuur is uitgehard, wordt deze bij geschuurd zodat de plek na het schilderen niet meer zichtbaar is.
  6. Het houtwerk wordt in het geheel (waar nodig) gekit en geplamuurd.
  7. Het houtwerk wordt in het geheel in de primer gezet (gegrond). Dit is de eerste verflaag.
  8. Ten slotte wordt het houtwerk schoongemaakt en afgelakt met Sikkens aflakverf.

Toelichting

Wij gronden alle onderdelen eerst voordat de aflak er overheen gaat. De grondverf bied extra bescherming, een goede dekking en een uitstekende hechting voor de lak. De aflak biedt bescherming van hout, metaal en diverse kunststoffen. De aflak heeft een lange levensduur, uitstekende glans- en kleurbehoud, een goede vloei en een hoge dekkracht. Deze kunt u kiezen in hoog- en zijdeglans. De glanslaag zorgt ervoor dat de uv-stralen worden tegengehouden en biedt een extra bescherming aan het hout of ander materiaal. Met een mooie glans staat uw vastgoed of woning er weer schitterend bij.

Welke verfsoort gebruiken wij?

Wij werken met het merk Sikkens. Deze duurzame Nederlandse verfsoort behoort al jaren tot de beste verfproducten. De duurzaamheid van deze professionele buitenverf zorgt ervoor dat u lang van het schilderwerk kunt genieten. Door professionele producten te gebruiken garanderen wij u het beste resultaat. Hiermee besparen wij u een hoop geld.